Make-up workshop

Bent u op zoek naar een make up workshop? Dit voor een leuke avond met vriendinnen of om te leren hoe u uw zelf kan opmaken? Dan is Beauty-Licious uw partij voor de make up workshop

Bridal

Workshops

Bride To Be Party

Make-up & Hair

Een make-up workshop bij u thuis of in onze beauty bar

Als Beauty-Licious uw make-up workshop verzorgd, dan heeft make-up na onze workshop geen geheimen meer voor jou.  Wij begeleiden u in elke stap en leren jou de tricks om elke kee opnieuw uw make-up perfect te hebben. 

Tijdens de workshop bij u thuis of in onze beauty bar in Antwerpen,  bieden wij al het nodige materiaal aan voor gebruik en kan u nadien ook de producten aanschaffen die u goed vind.  Dit alles met de nodige begeleiding en ervaring van onze professionele visagistes.

U kan bij ons terecht voor workshop dagmake-up, zodat u dagelijks kan stralen. Of liever een workshop avondmake-up, die je volledig leert om te stralen voor een party, avondje uit, lekker etentje… noem maar op! Ook in de workshop ‘smokey-eyes’ zal je deze techniek volledig onder de knie krijgen!

Workshop make-up € 40

Keuze uit:
dagmake-up
avondmake-up
smokey eyes

Koop je voor meer dan €80,00 per persoon aan producten,
dan hoef je jouw deel van de workshop niet te betalen!

 

Privé workshop

Heb je geen 4 personen of meer voor deze workshop gevonden, dan kan je ook een privé workshop boeken!

€ 90  1 persoon
€ 140 2 personen
€ 150 3 personen
Workshop all-round

dagmake-up/avondmake-up
smokey eyes
hairstyling

Deze workshop is verdeeld over 3 dagen van 3 lesuren telkens.

€ 100 per persoon (minimum 4 personen)

Ons aanbod

Bridal

Beauty-Licious laat je schitteren op de mooiste dag van jouw leven! Een professionele bruidstyliste, bij jou aan huis, die zowel jouw bruidsmake-up als bruidskapsel doet en eventueel dat van je bruidssuite. Het pakket voor de perfecte ontspannen ochtend!

Bride To Be Party

Wil je een vrijgezellenfeest om nooit meer te vergeten, dan is de Bride to Be party wat jij zoekt! Tijdens een Bride to Be party staat de toekomstige bruid in the picture, maar ook haar mede feestgezelschap laten we stralen. Een all-in feestformule dus!

Workshop Make-up

Kent make-up nog veel geheimen voor jou? Wil je de kneepjes van het vak leren? Dan biedt Beauty-Licious jou een oplossing in de vorm van  een workshop! Alle nodige stappen worden behandeld tijdens een workshop dagmake-up, avondmake-up of smokey eyes.

Make-up & Beauty

Heb je binnenkort een feestje waar je graag wilt stralen?
Droom je er al lang van om professioneel opgemaakt te worden? En dit binnen jouw comfortzone? Of een partyproof kapsel voor een familiefeest? Bij Beauty-Licious bent jij aan het juiste adres.

“Beneath the makeup and behind the smile I am just a girl who wishes for the world.”

― Marilyn Monroe

“Beauty, to me, is about being comfortable in your own skin. That, or a kick-ass red lipstick.”

― Gwyneth Paltrow

“Beauty is power, and makeup is something that really enhances that; it’s a woman’s secret.”

– Charlotte Tilbury

“Personalized beauty is about each woman being able to create her own makeup routine that complements her coloring and style“

– Bobbi Brown

Ik heb zoveel complimenten gekregen over mijn dagkapsel, avondkapsel en make up! Het was prachtig, ook ons mama haar haren en make up waren perfect! Ik kan alleen maar vol lof over jullie spreken! Doe zo verder! 

Bruid Shana

Vandaag mijn proefsessie gehad. Het was geweldig! Echt een spontane vrouw die haar haar vak kent. Luisterde echt naar mijn wensen! Ik liet nu al traantjes van geluk wat gaat dat wel niet worden op onze bruiloft! Echt bedankt om mij op de proefsessie al zo speciaal te laten voelen!

Bruid Sabine

Geweldig team, prachtig resultaat! Zowel ik als mijn zus werden onder handen genomen en man wat hebben we complimentjes gekregen! 5*

Bruid Stevie

Contactgegevens

Aalmoezenierstraat 3a

2000 ANTWERPEN

+32 494 05 72 85
[email protected]

BE 0842 787 567

Volg ons

Vraag nu of jouw datum nog vrij is