fbpx

Bruidsvisagie Gent

Woont u in Gent en bent u op zoek naar een iemand voor uw bruidsvisagie? Bij Beauty-Licious kan u terecht voor uw professionele bruidsmake-up.

Bridal

Workshops

Bride To Be Party

Make-up & Hair

Bruidsvisagie aan huis in regio Gent

Als Beauty-Licious uw bruidsmake-up verzorgd, dan schittert u op de mooiste dag van u leven. Onze bruidsvisagiste komt bij aan huis en daar verzorgt ze zowel je bruidsvisagie, bruidskapsel en nailstyling. De beste manier om er perfect uit te zien op uw bruiloft!

Tijdens de proefsessie in Gent analyseren wij het thema van u bruiloft en kijken wij zowel naar je trouwjurk, bruidsboeket, zaal en zoveel meer. Door deze elementen te analyseren, kunnen wij de bruidsvisagie perfect afstemmen en gaan we samen met u op zoek naar de perfecte bruidsstijl.

Wanneer u het geheel perfect vindt, zetten we dit op papier en leggen we het ook vast op foto. Zo kan er op de mooiste dag van u leven niets verkeerd lopen. Alles gebeurt bij u thuis in Gent, zo kan u in alle rust genieten.

Naast uw bruidsvisagie verzorgen wij ook de visagie voor uw suite en/of feestgezelschap. Wel vragen wij dat het feestgezelschap, suite, bruidskindjes… die ook gestyled moeten worden, op hetzelfde adres in Gent aanwezig zijn.

Kortom Beauty-Licious is uw partner voor bruidsvisagie Gent en de omgeving van Gent!

Ons aanbod

Bridal

Beauty-Licious laat je schitteren op de mooiste dag van jouw leven! Een professionele bruidstyliste, bij jou aan huis, die zowel jouw bruidsmake-up als bruidskapsel doet en eventueel dat van je bruidssuite. Het pakket voor de perfecte ontspannen ochtend!

Bride To Be Party

Wil je een vrijgezellenfeest om nooit meer te vergeten, dan is de Bride to Be party wat jij zoekt! Tijdens een Bride to Be party staat de toekomstige bruid in the picture, maar ook haar mede feestgezelschap laten we stralen. Een all-in feestformule dus!

Workshop Make-up

Kent make-up nog veel geheimen voor jou? Wil je de kneepjes van het vak leren? Dan biedt Beauty-Licious jou een oplossing in de vorm van  een workshop! Alle nodige stappen worden behandeld tijdens een workshop dagmake-up, avondmake-up of smokey eyes.

Make-up & Beauty

Heb je binnenkort een feestje waar je graag wilt stralen?
Droom je er al lang van om professioneel opgemaakt te worden? En dit binnen jouw comfortzone? Of een partyproof kapsel voor een familiefeest? Bij Beauty-Licious bent jij aan het juiste adres.

“Beneath the makeup and behind the smile I am just a girl who wishes for the world.”

― Marilyn Monroe

“Beauty, to me, is about being comfortable in your own skin. That, or a kick-ass red lipstick.”

― Gwyneth Paltrow

“Beauty is power, and makeup is something that really enhances that; it’s a woman’s secret.”

– Charlotte Tilbury

“Personalized beauty is about each woman being able to create her own makeup routine that complements her coloring and style“

– Bobbi Brown

Ik heb zoveel complimenten gekregen over mijn dagkapsel, avondkapsel en make up! Het was prachtig, ook ons mama haar haren en make up waren perfect! Ik kan alleen maar vol lof over jullie spreken! Doe zo verder! 

Bruid Shana

Vandaag mijn proefsessie gehad. Het was geweldig! Echt een spontane vrouw die haar haar vak kent. Luisterde echt naar mijn wensen! Ik liet nu al traantjes van geluk wat gaat dat wel niet worden op onze bruiloft! Echt bedankt om mij op de proefsessie al zo speciaal te laten voelen!

Bruid Sabine

Geweldig team, prachtig resultaat! Zowel ik als mijn zus werden onder handen genomen en man wat hebben we complimentjes gekregen! 5*

Bruid Stevie

Vraag nu of jouw datum nog vrij is