Over ons

favicon- IT'S A BEAUTIFUL THING WHEN A CAREER & A PASSION COMES TOGETHER -favicon

Make-Up is my art!

Hallo BFullSizeRendereautyQueens,

Ik ben Cátia Valentim Pinto de oprichtster van Beauty-Licious! Make-up is mijn passie en ik heb dan ook het geluk dat ik hiervan mijn beroep heb kunnen maken.

Toen ik geproefd had van de “make-upwereld” wou ik maar één ding: van mijn passie mijn beroep maken. Deze passie heb ik te danken aan een heel belangrijk persoon, mijn oma. Ze zeggen wel eens dat je iets met de paplepel meekrijgt, “voilà” hiervan ben ik het perfecte voorbeeld. Mijn oma was een zeer coquette dame die nooit de deur uitging zonder haar favoriete lippenstift. Toen mijn oma in 2010 heenging, heb ik besloten om meer met mijn passie voor make-up te doen.

Na veel research, begon ik enkele blogs en YouTube channels te volgen over make-up. Wat experimenten later, besloot ik een stapje verder te gaan. Ik zei tegen mezelf: hier wil ik mijn beroep van maken! Dus de volgende stap was op zoek gaan naar een geschikte opleiding. Deze vond ik bij 'Le Visage' in hartje Hasselt. Daar heb ik een opleiding 'Visagie All-Round' gevolgd bij een van de beste (if not the best!) visagistes van België namelijk: Caroline Rigo. Ik heb daar veel ervaring opgedaan en het heeft me nog maar eens overtuigd dat make-up echt “mijn ding” is!

In 2012 heb ik Beauty-Licious opgericht en in april 2013 heeft onze webshop met cosmetica & beauty-allerhande het eerste levenslicht gezien! Een unieke webshop die zich onderscheidt van anderen omdat ik zelf steevast alle producten test voordat ze op de webshop verschijnen. Zo ontdek ik nieuwe dingen die ik vervolgens met jullie kan delen, gewoonweg super leuk! Daarnaast bieden wij ook producten aan die niet zomaar in de Belgische drogisterijen te vinden zijn.

Ik werk samen met een fantastisch team van freelance-visagistes en fotografen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in bruidsmake-up en bruidskapsels. Wij volgen dan ook elk jaar nog extra opleidingen en workshops om de laatste nieuwe trends te volgen.

Wij hebben ondertussen al veel leuke en opmerkelijke samenwerkingen gehad met o.a. Tim Van Steenbergen, verscheidene missverkiezingen enz.. Je kan alle samenwerkingen vinden in ons portfolio!

Make-up, hairstyling en nagelstyling... is zoveel meer dan jezelf opmaken! Het is een levensstijl, een manier om zelfverzekerder voor de dag te komen,... en daarom wil ik niets liever dan dit met jullie delen!

If you do what you love, you'll never work a day in your life.

XoXo,

Cátia Valentim Pinto